interactieve sport- en speeltoestellen

Écht interactief spelen is veel meer dan het simpelweg toevoegen van licht of geluid. Actie, reactie, inhoudelijke, leerzame spellen en bijbehorende apps maken de interactieve speeltoestellen uniek en zorgen voor een toegevoegde waarde. Juist de groep die niet uit zichzelf beweegt, wordt verleid om toch in beweging te komen.

  • 100% Nederlands design en productie
  • Vandalismebestendig
  • NEN-1176 gekeurd | norm speeltoestellen
  • NEN-EN 15312 gekeurd | norm sportproducten
  • Geschikt voor indoor en outdoor
  • Beheer en statistieken via internet

Toestellen:

JVF-Sona

Interactieve geluidsboog waarmee kinderen spellen spelen.Een camera registreert beweging en geeft auditieve instructies/uitdagingen.Actief: de stoelendans: ‘sta stil als de muziek stopt!’of:  ‘ren naar nummer 3’. Daar aangekomen: ‘ren naar nummer 8’.maar ook educatief:of: ‘ren naar 3+3’… Bij zes aangekomen: ‘ren naar 2×4’, of ‘ren naar wortel 9’.
Zowel in het Nederlands, Frans, Engels als Duits.

JVF-Memo

Memory-Movement…

Interactief speeltoestel met pilaren met touch-screen met visuele en audio-feed-back.Zeer actief: ‘volg je eigen kleur’ (en ren van pilaar naar pilaar, steeds sneller).In je eentje of tegen elkaar in een groep.Of educatief: een quizz met vragen en een afval-race… of juist punten verzamelen?
Zowel in het Nederlands, Frans, Engels als Duits.

JVF-Sutu

Interactieve voetbalwand waarop kinderen uitdagende spellen kunnen spelen.De drukgevoelige panelen registreren beweging en geven auditieve en visuele instructies/uitdagingen.Mikken op vlakken, of op bewegende vlakken, tijdsgebonden, of juist niet.Maar zeker in ‘levels’, gericht op ontwikkeling van vaardigheden.Zo hard mogelijk schieten (de ingebouwde radar toont hoe hard een schot was).
Zowel in het Nederlands, Frans, Engels als Duits.

JVF-Toro

Interactieve doelen voor het ‘panna-veld’ waarop kinderen uitdagende spellen kunnen spelen.De drukgevoelige panelen registreren beweging en geven auditieve en visuele instructies/uitdagingen.Mikken op vlakken, of op bewegende vlakken, tijdsgebonden, of juist niet. Maar zeker in ‘levels’.
Zowel in het Nederlands, Frans, Engels als Duits.

JVF-Fono

Interactieve DJ-tafel. Gericht op een gezellig verblijf van de jongeren.

Leg je telefoon op de mengtafel en draai muziek met de ‘features’ van een echte DJ.Flange, Schratch en Record… Verschuif de muziek naar een tweede telefoon…Show je dj-kunsten, kom samen op de stangen, of: imponeer met break-dance en moves!Ieder maakt gebruik van eigen muziek op de telefoons: de Fono kleedt een plek aan met verblijf.Juist voor de jongeren bij skatebanen, sportvelden en in parken of op stationspleinen…In je eentje of samen. Beginner of gevorderde DJ, uitdagend en toegankelijk voor iedereen (!).

Ontworpen voor gebruik in buitenruimte

Om de wereldwijde kwaliteit te garanderen, ontwikkelen we onze producten volgens onafhankelijke internationale certificeringsnormen voor elektrische veiligheid, elektromagnetische compatibiliteit en veiligheid van speeltuinen. Onze producten hebben naast allerlei andere certificaten ook certificaten van het IECEE CB-schema.

Interactief spelen en sporten speelt zich voor ons af op het raakvlak van de digitale en de fysieke wereld: 'gamen in het echt'.

Rob Tuitert, director of R&D

Wij zijn marktleider op het gebied van interactieve  sport- en speeltoestellen. We kunnen uitgebreid uitleggen hoe gaaf onze toestellen zijn, maar als mensen het zelf proberen dan valt vaak het kwartje pas: “Hee! Dit is echt vet!” Wil je een demonstratie of een keer met ons sparren? Neem dan contact op.