Activiteiten / Nieuws

Terug naar Activiteiten / Nieuws
20 dec 2022

Jan Vertonghen Foundation brengt in samenwerking met A-Group en LuKiArt kerstcadeautjes

Op dinsdag 20 december gingen we langs in het Koningin Mathilde Moeder-en kindcentrum van het UZA met cadeautjes. Eén van deze cadeautjes is een kunstdoosje dat speciaal door ons werd ontworpen voor zieke kinderen die hun kamer niet mogen verlaten – de kinderen gehospitaliseerd in het UZA zijn de eersten die dit mogen uittesten.

We wilden de gehospitaliseerde kinderen een leuke dag bezorgen en zeker rond de kerstperiode. Daarom wilden wij,  in samenwerking met A-Group en LuKiArt, cadeautjes bezorgen aan alle kinderen in het ziekenhuis. De kinderen ontvangen een bal en een knuffelbeertje, geschonken door A-Group. Er was ook de mogelijkheid om een balletje te trappen op onze Playground.😃 Nadien bracht Jan Vertonghen, samen met enkele jeugdspelers van A-Group, een bezoek aan de kinderen die niet uit hun kamer mogen. Zij ontvingen van Jan ook nog een speciaal kunstdoosje.

Dit doosje werd door de Foundation ontworpen in samenwerking met LuKiArt. Er zullen in 2023 reeds 100 van deze kunstdoosjes door de Foundation aan verschillende ziekenhuizen in België worden geschonken. Het UZA was het eerste ziekenhuis dat deze doosjes in ontvangst mocht nemen. De bedoeling is dat de kinderen via dit doosje creatief kunnen bezig zijn rond het thema kunst.

Het was een fantastische dag en super fijn om kerstcadeautjes te mogen uitdelen aan alle zieke kindjes.

Jan Vertonghen mocht er onze speciaal ontworpen kunstdoosjes schenken aan de kinderen die hun kamer niet mogen verlaten zodat ook zij creatief kunnen bezig zijn.

Alleen maar blije gezichtjes! 🥰

Met dank aan A-Group en onze partner LuKiArt die deze dag samen met ons hebben mogelijk gemaakt. ❤️

Foto’s Pers