Activiteiten / Nieuws

Terug naar Activiteiten / Nieuws
29 mei 2023

Officiële inhuldiging van onze muurschilderingen in het AZ Monica Deurne en we brachten cadeautjes mee voor de kinderen!

Vandaag waren wij te gast bij de pediatrische afdeling van het AZ Monica in Deurne om onze nieuwe muurschilderingen officieel in te huldigen. De Jan Vertonghen Foundation heeft als doel om bij te dragen aan een zo aangenaam mogelijk verblijf voor kinderen in het ziekenhuis. Wij namen daarom onze vaste partner, Lizart, onder de arm om het ziekenhuis van muurschilderingen op maat van het kind te voorzien. Het AZ Monica koos voor het thema ‘Raf de Giraf’ die zieke dieren in de savanne helpt.

Een deel werd mogelijk gemaakt door Tom Vanderlinden en Nico Brams. Zij liepen de halve marathon van Valencia en konden zo via de sponsorloop 5000 euro bij elkaar verzamelen voor dit project. Dat is maar liefst de helft van de totaalsom die nodig was. Ook hebben wij speciale kunstdoosjes in samenwerking met LuKiArt uitgedeeld aan de kinderpatiënten om hun creativiteit te prikkelen. Want elk kind is bijzonder!