Activiteiten / Nieuws

Terug naar Activiteiten / Nieuws
08 jun 2024

Unieke veiling: gesigneerde Rode Duivel shirts en mysterieuze loten

Het EK Voetbal nadert snel en de spanning stijgt. Vavato, in samenwerking met Play Nostalgie, kondigt trots een goede doel veiling aan om fondsen te werven voor de Jan Vertonghen Foundation. Deze unieke veiling biedt fans de kans om 26 gesigneerde shirts van de Rode Duivels en andere exclusieve items te bemachtigen.

De aftrap werd gegeven op Play Zuid met niemand minder dan Wesley Sonck en Pedro Elias!

Jan Vertonghen Foundation, Play Nostalgie en Vavato slaan de handen in elkaar

De veiling, die loopt van 14 juni tot en met 14 juli, belooft een scala aan bijzondere items en belevenissen voor voetbalfans. Hoogtepunten zijn de gesigneerde shirts van bekende Rode Duivels zoals Jan Vertonghen, Romelu Lukaku en Kevin De Bruyne, evenals mysterieuze belevenissen van Play Nostalgie.

Vanaf 8 juni kunnen geïnteresseerden hun favoriete loten volgen, maar het echte bieden begint op 14 juni. De opbrengst van deze veiling wordt volledig gedoneerd aan de Jan Vertonghen Foundation. Vavato draagt bovendien €1 bij per uitgebracht bod op de loten. Dit geld wordt gebruikt voor de bouw van een nieuwe playground in Middelheim, Antwerpen, waar zieke kinderen kunnen spelen en genieten, ver weg van hun dagelijkse zorgen.

Praktische informatie

De online veiling start op vrijdag 14 juni om 8 uur ’s morgens en sluit op zondag 14 juli om 18 uur. Bieden op gesigneerde shirts kan al vanaf 50 euro. Bezoek de veiling op het online veilingplatform Vavato via onderstaande link.

Doe mee en draag bij aan een nobel doel. Samen kunnen we een positieve impact hebben op het leven van zieke kinderen in België.

Online veilingplatform Vavato
Nieuwsblad Mobile – “Aftrap Play Nostalgie”