Activiteiten / Nieuws

Terug naar Activiteiten / Nieuws
07 mrt 2022

Welkom VDkunstgrassen

De Jan Vertonghen Foundation mag vandaag een nieuwe partner bekend maken. Van harte welkom, VDkunstgrassen! Wij zijn VDkunstgrassen dankbaar voor het geloof en vertrouwen in onze foundation. VDkunstgrassen helpt klanten in Antwerpen, Brussel en Vlaams-Brabant met het realiseren van een groene leef- en spelomgeving waarin plezier en ontspanning centraal staan.

“Toen ik van het bestaan van de Jan Vertonghen Foundation hoorde was het mij direct duidelijk dat dit een organisatie was waar we met VDkunstgrassen maar al te graag deel van uit zouden willen maken. We zijn blij dat we onze schouders mee kunnen zetten onder het doel om elk kind zonder uitzondering zich bijzonder te laten voelen en ze aan te zetten om te bewegen en spelen. Wat is er immers mooier dan een lach op het gezicht van een kind te kunnen toveren?” aldus zaakvoerder Dimitri Vanclooster.

Bedankt voor de steun en betrokkenheid namens de gehele Jan Vertonghen Foundation. Meer informatie over Vdkunstgrassen is te vinden via de website www.vd-kunstgrassen.be.