mannetjes

Toestellen

Wij bieden een breed scala aan interactieve speeltoestellen die zijn ontworpen om kinderen uit te dagen en te inspireren. Van DJ-tafels tot geluidsbogen en voetbal wanden, elk speeltoestel is zorgvuldig geselecteerd om plezier en avontuur te bieden, terwijl kinderen tegelijkertijd actief blijven en hun verbeelding stimuleren. Ontdek hier onze speeltoestellen.


Sona

De Sona geluidsboog biedt een unieke en interactieve speelervaring voor kinderen van alle leeftijden. Met minimaal 9 detectiepunten en meer dan 20 beschikbare spellen, stimuleert “Sona” kinderen om te bewegen, te dansen en samen plezier te hebben. Deze innovatieve speeltoestel kan op afstand worden bediend en biedt verschillende spellen voor verschillende doelgroepen, van vaardige spelers tot minder vaardige en zelfs ouderen. 

Dankzij de 4G/5G internetverbinding is de Sona altijd online, waardoor spellen op afstand kunnen worden uitgewisseld en statistieken in real-time kunnen worden bijgehouden. Bovendien combineert de Sona het beste van ‘gamen’ en buiten spelen, met verschillende levels, scores en competitie, terwijl kinderen tegelijkertijd sociale vaardigheden ontwikkelen en gezond bewegen.

De Sona geluidsboog is ontworpen voor buitengebruik in de openbare ruimte en wordt geleverd met een kleurige vloermat met tekeningen die verband houden met de spellen. Wil je meer weten over de Sona geluidsboog en waar je deze kunt vinden? Neem dan snel een kijkje op onze kaart!

Locaties met
Sona

Je kunt “Sona” vinden op verschillende locaties in België. Bekijk onze kaart om te zien waar je deze geweldige speelervaring kunt vinden.

Memo

Memo bestaat uit 7 interactieve palen, elk met een 360 graden touchscreen scherm en geïntegreerde luidsprekers voor speluitleg en feedback. Met meer dan 20 beschikbare spellen, zoals actief, rekenen, taal en muziek, biedt Memo plezier voor gebruikers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.


Dankzij de 4G/5G internetverbinding kan Memo op afstand worden bediend en biedt het dynamische spelcontent gedurende de gebruiksjaren. Het toestel combineert 'gamen' met buiten spelen en stimuleert sociale ontwikkeling en gezond bewegen.

Locaties met
Memo

Ontdek meer over Memo en waar je dit interactieve speeltoestel kunt vinden op onze kaart!

Sutu

Sutu bestaat uit 16 drukgevoelige interactieve panelen met LED-verlichting, waardoor ze oplichten wanneer ze worden geraakt. Met meer dan 20 beschikbare spellen, zoals voetbal, handbal en tennis, biedt Sutu plezier voor gebruikers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Dankzij de 4G/5G internetverbinding kan Sutu op afstand worden bediend en biedt het dynamische spelcontent gedurende de gebruiksjaren. De voetbalmuur combineert 'gamen' met buiten spelen en stimuleert sociale ontwikkeling en gezond bewegen.

Locaties met
Sutu

Ontdek meer over Sutu en waar je deze interactieve voetbalmuur kunt vinden op onze kaart!

Toro

Toro bestaat uit 4 doelen met drukgevoelige panelen en LED-verlichting, waardoor ze oplichten wanneer ze worden geraakt. Met meer dan 10 beschikbare spellen, zoals voetbal en hockey, biedt Toro plezier voor gebruikers van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Dankzij de 4G/5G internetverbinding kan Toro op afstand worden bediend en biedt het dynamische spelcontent gedurende de gebruiksjaren. De interactieve doelen combineren 'gamen' met buiten spelen en stimuleren sociale ontwikkeling en gezond bewegen.

Locaties met
Toro

Ontdek meer over Toro en waar je dit interactieve doelspel kunt vinden op onze kaart!

Fono

Fono is een gewapende betonnen tafel met RVS-plaat en kunststof bedieningsknoppen, perfect voor buitengebruik. Met standaard samples en opnamefuncties kunnen jongeren hun eigen muziek maken en mixen. Dankzij de 4G/5G internetverbinding kan Fono op afstand worden bediend en biedt het een unieke plek voor jongeren om samen te komen en muziek te delen.

De DJ-tafel is 24/7 verbonden met internet, waardoor het mogelijk is om het toestel te beheren, updates uit te voeren en statistieken in te zien. Met een optionele 'Solar paal' blijft Fono altijd online en wordt het automatisch geüpdatet.

Locaties met
Fono

Ontdek meer over Fono en waar je deze interactieve DJ-tafel kunt vinden op onze kaart!