Duvel on Tour steunt Jan Vertonghen Foundation

1 mei 2024

Op 1 mei organiseerden Sportizon en Duvel hun jaarlijkse fietstocht, waarbij de opbrengst dit jaar naar de Jan Vertonghen Foundation ging.

Ieder jaar organiseren Sportizon en Duvel op 1 mei de fietstocht Duvel on Tour. De fietstocht gaat van Brouwerij Duvel Moortgat tot Stadsbrouwerij de Koninck 🍻

Elk jaar dragen zij met dit evenement ook hun steentje bij door een goed doel te steunen. Dit jaar kozen zij voor de Jan Vertonghen Foundation.

Hoe werkt dit dan precies?

De Jan Vertonghen Foundation heeft voor 16 vrijwilligers gezorgd om op 1 mei te komen helpen. Wij stonden in voor de scan en ride, het stempelpunt en de fietsenparking. Anderzijds sponseren Sportizon en Duvel €1 per deelnemer in de vorm van sportmateriaal. Dit materiaal zal door de foundation worden ingezet.

Er waren in totaal 5200 inschrijvingen voor Duvel on Tour. Dit betekent dat zij een bedrag van 5.200 euro aan de Jan Vertonghen Foundation schenken, waarvoor onze oprechte dank!

Wij zullen het bedrag gebruiken om mee in te zetten bij de aankoop van een nieuwe loopband en fiets, ter waarde van 20.000 euro, die wij voorzien voor revalidatiecentrum Pulderbos in Zandhoven. Op die manier willen we de kinderen in Pulderbos helpen revalideren, want elk kind is bijzonder!

mannetjes

Foto’s & video

mannetjes