Feestelijke opening van nieuwe speeltoestellen bij GBS De Sleutelbloem

3 september 2024

Op 3 september heeft de Jan Vertonghen Foundation met veel plezier nieuwe speeltoestellen ingehuldigd bij GBS De Sleutelbloem in Brecht. De kleuters en lagere schoolkinderen kunnen nu genieten van een motorical track en diverse andere speeltuigen die hun motorische ontwikkeling stimuleren.

Feestelijke inhuldiging van de nieuwe speeltoestellen in GBS De Sleutelbloem in Brecht!

Op dinsdag 3 september had de Jan Vertonghen Foundation opnieuw een prachtige lancering! Bij GBS De Sleutelbloem in Brecht werden er voor de kleuters van de kleuterschool en de kinderen van de lagere school nieuwe speeltoestellen geplaatst.🤩

Op de lagere school is een motorical track van onze partner Yalp geplaatst. Dat is een natuurlijk speeltoestel waarop de leerlingen kunnen klimmen, spelen en bewegen. De kleuters kunnen zich voortaan uitleven op een zigzagstok en twee grote rekstokken. Deze stimuleren zowel hun fijne motoriek als hun behendigheid!

Jan Vertonghen was bij beide afdelingen aanwezig voor de officiële opening en er werden foto’s met de kinderen genomen. De kinderen kregen van de school na afloop ook allemaal een ijsje. Alleen maar blije gezichtjes vandaag!😍

De foundation zet zich in om kinderen te stimuleren om meer te sporten, spelen en bewegen. Wij hopen dat dit project in Brecht daarbij helpt!

Dank aan GBS De Sleutelbloem en onze partners Yalp en VD Kunstgrassen voor deze prachtige realisatie! ❤️🙏

mannetjes

Foto’s & video

mannetjes