Officiële opening van het Urban Sports Park in Maasmechelen

29 augustus 2024

Op 29 augustus opende het Urban Sports Park in Maasmechelen zijn deuren. Met 1600 m² aan sportfaciliteiten, waaronder een skatepark, pumptrack en interactieve Yalp Sona, biedt het park een geweldige plek voor kinderen en jongeren om te bewegen en plezier te maken.

Op 29 augustus opende het Urban Sports Park in Maasmechelen officieel zijn deuren. Dit nieuwe park, met een indrukwekkende 1600 m² aan sportplezier, biedt een skatepark, pumptrack en de interactieve Yalp Sona. Het is dé plek voor kinderen en jongeren om samen te bewegen en plezier te maken.

Met de hulp van lokale experts en de Jan Vertonghen Foundation is het park ontworpen om iedereen, van beginners tot ervaren sporters, uit te dagen. Dankzij deze samenwerking kunnen zowel skaters, fietsers als gamers hun hart ophalen.

In het park zal de komende weken nog verlichting geplaatst worden, zodat sportliefhebbers ook in het najaar en het voorjaar volop van kunnen genieten. Jaarlijks zal de gemeente ook events organiseren zoals wedstrijdjes en skate-initiaties.

Ik ben ervan overtuigd dat het Urban Sports Park in Eisden een ontmoetingsplaats wordt waar veel jongeren plezier gaan beleven!” – burgemeester Raf Terwingen.

mannetjes

Foto’s & video

mannetjes