Opening van de veertiende Jan Vertonghen Foundation Playground in Antwerpen

16 september 2024

Op de Jan Davidlei in Antwerpen opende Jan Vertonghen met veel enthousiasme de veertiende playground van de Jan Vertonghen Foundation.

Gisteren opende Jan Vertonghen onze veertiende playground aan de Jan Davidlei in Antwerpen. De interactieve voetbalmuur gaf de kinderen de kans om actief te bewegen. Als hoogtepunt kreeg ieder kind een door Jan Vertonghen gesigneerde voetbal, wat het enthousiasme nog verder aanwakkerde.

“Deze playground is voor mij extra speciaal, want ik ben zelf opgegroeid in Antwerpen,” – Jan Vertonghen

Jan benadrukte ook het belang van sport voor de jeugd en de positieve impact die onze playgrounds hebben op kinderen. “We willen niet alleen plezier bieden, maar ook bijdragen aan een gezondere toekomst,” zei hij. De sfeer was feestelijk, met lachende gezichtjes en veel sportplezier.

Met deze playground voegt de Foundation opnieuw een veilige en stimulerende ruimte toe waar kinderen kunnen sporten en samenkomen. “Samen bouwen we aan een gezondere toekomst,” aldus Vertonghen. De foundation blijft zich inzetten om via sport bij te dragen aan de fysieke en mentale gezondheid van kinderen.

mannetjes

Foto’s & video

mannetjes