Activiteiten / Nieuws

Terug naar Activiteiten / Nieuws
01 sep 2022

Run Tom & Nico!

Nico

hola todas,

mijn naam is Nico en ik woon met mijn gezin in Spanje. Mijn goede voornemen voor 2022 iets doen buiten mijn comfortzone. Een loopwedstrijd van 21 kilometer is het dus geworden. Wie mij kent, weet dat ik een gestel heb van een man van 70 jaar, nieuwe heup, kreupele rug,… . En al de mensen die met mij voetbal hebben gespeeld, kennen me vooral als die man die altijd als laatste aankwam als ze gingen lopen in de voorbereiding.

Mijn langste afstand die ik gelopen heb is 10km ( 4 jaar geleden in Valencia), dus 21K is direct meer als een verdubbeling. Toen heb ik bijna 1000€ binnengehaald voor een kinderkankerfonds, nu gaan we voor 5000€, dus 5 keer meer als toen. Ik beloof plechtig dat ik alles er aan zal doen om die 21K uit te lopen, beloven jullie om ons te steunen zodat we die 5000€ kunnen binnenhalen?

 

TOM

Hello everybody,

Mijn naam is Tom en graag vraag ik eventjes jullie aandacht. Nico Brams en ikzelf zitten in volle voorbereiding om hopelijk op zondag 23 oktober een topprestatie te leveren op de 1/2 marathon van het mooie Valencia.

 

UITDAGING

Aan dit avontuur wensen wij er nog een extra uitdaging aan toe te voegen. We gaan geld inzamelen voor de Jan Vertonghen Foundation en meer bepaald voor muurschilderingen op de kinderafdeling van een ziekenhuis.

 

MUURSCHILDERING

Waarom muurschilderingen zie ik jullie denken? Het is bewezen dat muurschilderingen zieke kindjes hoop en steun geven en hen kunnen afleiden tijdens het krijgen van bepaalde behandelingen zoals bv. bij het krijgen van een prikje.

 

DOEL

Wij hebben 5.000 € als doel gesteld: uitdagend maar zeker haalbaar!

 

STORTEN

Iedere donatie via het rekeningnummer van de Jan Vertonghen Foundation  BE25 0018 3700 3982 met de vermelding RUN TOM & NICO  brengt ons dichter bij ons doel.

 

Let’s run/go for it!