Activiteiten / Nieuws

Terug naar Activiteiten / Nieuws
23 mrt 2023

KLEIR., VeeloHeero en de Jan Vertonghen Foundation slaan de handen in elkaar!

Binnen een maand staat de 10 Miles gepland. Na een eerste succesvolle reeks looptruitjes vorig jaar, besloten KLEIR. en VeeloHeero de handen weer in elkaar te slaan. Samen met de Jan Vertonghen Foundation ontwikkelden ze een loopshirt die je ‘niet muug’ wordt.🤩

 

Antwerpen boven

Alexander, de topdesigner van VeeloHeero, liet zijn creativiteit volledig gaan en ontwikkelde een topshirt. Daarbij wordt de liefde voor de toparchitectuur van Antwerpen gecombineerd met het Antwerps dialect. Aan de voorzijde van de shirt werden de favoriete quotes van KLEIR. gecombineerd met de skyline van Antwerpen. Op de achterzijde staat de quote ‘KZENNOGNIMUUG’ te pronken, een gevoel dat veel lopers kennen als ze hun runners’ high bereiken.

 

Een loopoutfit met een hart voor de Jan Vertonghen Foundation

Zoals steeds bij VeeloHeero, wordt 10% van de verkoop geschonken aan een goed doel. Na een topsamenwerking voor wieleroutfits begin dit jaar, kozen KLEIR. en Veeloheero om opnieuw samen te werken met de Jan Vertonghen Foundation. De Foundation wil zoveel mogelijk kinderen aanzetten tot spelen, bewegen en creatief zijn. Hoe? Door bijvoorbeeld ziekenhuizen te steunen om extra infrastructuur te bouwen om zieke kinderen te laten revalideren en door playgrounds te financieren zodat ieder kind kan sporten. Net zoals een trainer het beste uit elke speler en zijn ploeg wil halen, wil de Jan Vertonghen Foundation het beste uit elk kind halen want elk kind is bijzonder!

Quotes KLEIR. en VeeloHeero;

Mathias Vertessen (30) van KLEIR. en Jan Vernaillen (42) van VeeloHeero: “De visie en waarden van de Jan Vertonghen Foundation sluiten perfect aan bij waar we bij KLEIR. en VeeloHeero voor staan: uniek, warm en met het hart op de juiste plaats. Hier zetten we graag mee onze schouders onder.”

Een unieke loopoutfit kopen en de Jan Vertonghen Foundation steunen? Kan perfect!

Meer info en bestellen via www.kleirantwerp.be

Pers