Activiteiten / Nieuws

Terug naar Activiteiten / Nieuws
08 sep 2023

Welkom J&M Catering!

J&M Catering is enorm trots op dit nieuwe partnership met de Jan Vertonghen Foundation. Voor ons bedrijf gaan catering, beleving en duurzaamheid hand in hand. Duurzaamheid bij J&M Catering betekent zorgen voor onze planeet, maar ook voor onze mensen en onze gemeenschap. Daarom engageren we ons ook graag voor verschillende goede doelen die ons nauw aan het hart liggen. Als vader van drie gezonde dochters raakt de missie van de Foundation me diep in het hart. Verpozing en wat afleiding bieden aan kinderen die door een moeilijke periode gaan; daar moeten we ons met z’n allen voor inzetten.

Naast de Jan Vertonghen Foundation steunt J&M Catering ook Sensoa, het ITG en Tomorrow4Isiban via Antwerp Dinner, CORE, het centrum voor Oncologisch onderzoek van de UA, en Sant’ Egidio, de organisatie die wereldwijd, en dus ook in Antwerpen, hulpbehoevenden ondersteunt met onderdak, een lekkere maaltijd, taallessen en andere begeleiding.

Dat we de Jan Vertonghen Foundation kunnen ondersteunen door te doen wat we graag doen, is ontzettend mooi meegenomen. We kijken er dan ook naar uit om de gasten van de benefiet te verrassen met een deugddoende en hartverwarmende avond.

Jan Jacobs, Founder & Managing Director J&M Catering

Link: www.jmcatering.be